T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Necmiye Güniz İlkokulu

Necmiye Güniz İlkokulu

Telefon
0 216 324 02 46
Belgegeçer
0 216 472 43 71
WEB
https://necmiyegunizio.meb.k12.tr
Adres
Ünalan Mah. Kıvılcım Sok. No5 Üsküdar/İST
Vizyon
Türkiye’yi layık olduğu uygarlık düzeyine çıkartacak her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bir parçası olarak toplum içerisinde eğitim, bilim, sanat, teknoloji ve kültür merkezi haline gelmek, bunu oluşturmak için okulu çekim merkezi haline getirmek, eğitim kurumu geliştikçe içindeki öğrenci, öğretmen ve de bağlı olduğu toplumun da gelişeceğini düşünerek okulumuzu her bakımdan geliştirmek.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörleri de dikkate alarak, verimli ve etkili bir biçimde uygulamak, öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeylerine, yeteneklerine, ihtiyaçlarına ve bireysel farklılıklarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak, yeteneklerini geliştirmelerine ve sunmalarına ortam hazırlamak ve onları cesaretlendirmek, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak ve de öğrencilere dürüstlük, adalet, hoşgörü ve milli değerlere saygı gibi konuları benimsemelerine yardımcı olmak temel görevimizdir.
Başarılar
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim yarışmasında 1/C sınıfından öğrencimiz MİRAY ÇETİNKAYA ilçede 2. olmuştur.Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Okulumuz geçtiğimiz yıllarda da birçok başarıya imza atmıştır.
Öğretmen :32
Öğrenci :609
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1149
Öğretim Şekli :Okulumuz Necmiye Güniz İlkokulu olarak tam gün eğitim vermektedir.
Saatler
Ders Başlama Saati:09:00 Bitiş Saati:14:20
Isınma
Doğalgaz Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Üsküdar Merkezden 11Ü Otobüsüyle, Kadıköy Merkezden 3A, 3B Otobüsleriyle ve Ünalan Mahallesi Minibüsleriyle, Metrobüsle Uzunçayır durağında ve Kadıköy-Kartal Metrosunda Ünalan Durağında inerek okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzun anlaşmalı servisi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Ünalan Mahahhlesi Kıvılcım Sokak No:5 Üsküdar/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Üsküdar Ünalan Mahallesinde olup, Üsküdar merkeze vasıta ile 15-20 dk mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz E-twining çalışmalarına katılarak kalite belgesi almıştır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda Üsküdar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile çeşitli yöresel folklor çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca yetişkinlere yönelik okuma yazma kursu verilmektedir.
Yazdır