İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Necmiye Güniz İlkokulu

Ekm

Okul Aile Birliğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 09.30'da görseldeki maddeleri görüşmek üzere okulumuz Toplantı Salonunda yapılacaktır.

May

3/A sınıfı öğrencilerimizin HAVE FUN PLAY LEARN ( Eğlen oyna öğren ) uluslararası eTwinnig projesi kapsamında sene boyunca öğrendikleri akıl ve zekâ oyunları, ortak ürün ( Nefertiti Zaman Yolcusu e book çalışması ), grup çalışması ( takvim ve yeni yıl kartları ) çalışmaları ile hem eğlendiler hem oynadılar hem de öğrendiler. Eylül ayında açıklanacak olan uluslararası kalite etiketi sonuçlarını dört gözle beklemektedirler. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Özden Köroğlu Beder' e çalışmalarından ötürü teşekkür eder, kalite etiketi sürecinde başarılar dileriz.